30 April 2010

Dugaan makan Domino's Pizza

Apalah nasib aku malam tadi... Aku tunggu hubby balik kat rumah pengasuh Fatih sampai pukul 8.30 mlm... Ni sume gara2 aku terlupa bawa kunci... Haa... Padan muka aku.. Dgn perut lapar dan penat, aku pun terus pegi ke Presint 8 utk bawa balik Domino's Pizza.. Sesampainya di sana, aku terus tgk menu... Pastu tetiba aku disapa mcm ni...

Cashier: "Cik... boleh tak cik ni bagi no. telefon dulu?"

Aku ditanya dengan nada sinis. Korang rasa ayat di atas ni sesuai tak ditanya pd customer ...
Kenapa tak tanya macam ni...

Cashier: "Selamat datang cik... Ape ye no. telefon cik?" or "boleh cik bagi no. tel?"

And then, aku pun order la PIZZA TUNA TEMPTETION. Ok.. sampai je aku kat rumah.. Mandi dulu.. Lepas tu baru nk makan... Aku suap je,,, Aku terus ckp kat hubby...

Aku: "Awak ada rasa tuna tak dlm pizza ni?

Hubby: "takde pun"


Aku rasa nk pulangkan je pizza tersebut... Buat pertama kalinya aku anak beranak makan pizza kosong... Topping keju dgn puri tomato je... Ikutkan hati aku nk je pulangkan balik pizza tu tapi hubby aku kate... dah rezeki kita, makan jela... Sampai pagi ni pun marah aku tak hilang.. RM 34.90 aku bayar tau... Lain kali, korang kalo nk beli pizza.. check dulu ye...

1 comment:

  1. i like pizza yummy:) nice article about dominos pizza..very informatife

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...