02 April 2011

Pembantu rumah baru

Sekarang aku senang hati sikit mengenangkan aku dah ada pembantu rumah... Sorong je keluar, on suis start dan dia pun sedut habuk seantero rumah aku. Bahagianya.... Pembantu rumah tu cuma bising sikit bila dia buat kerja maklumlah kena sedut habuk. Memang power pembantu rumah aku ni..... Aku nak ucapkan banyak2 terima kasih kepadanya kerana meringankan sedikit beban di bahu aku ni. Lagi2 bila tang membersihkan karpet kesayangan aku.....





Actually, aku sedang cerita tentang Empress Vacuum Cleaner yang aku redeem kat Cosway baru-baru ni....
Inilah dia pembantu rumah baru aku


Dia adalah Bagless Vacuum



Dia begitu mudah dicuci


Pemegangnya senang dilaras agar mudah disimpan




Kesimpulannya, ia memang berbaloi dibeli lebih-lebih lagi jika anda atau ahli keluarga yang alah terhadap habuk. Selain itu, kita tidak perlu beli vacuum bag dan ia mudah dicuci. (^_^) Sharing is caring.........

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...