03 May 2011

Kursus di Tiara Beach Resort

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Lama aku tak update blog... Minggu lepas aku agak busy sket. Bermula balik kampung kerana pemergian Arwah Mak Uda aku, pastu bergegas packing kain baju pergi kursus... Selepas tu, balik ke Ipoh menjengah mentua aku... Berada di sana, aku ke Taiping untuk menghadiri undangan perkahwinan... Semalam baru aku terpacak di Putrajaya....


Sebenarnya aku sangat suka pergi kursus lebih2 lagi kursus Team Building.... Terasa bagai johan... Tapi almaklumlah, aku skrg dah jadi mak orang jadi kenalah berpada-pada nak pegi kursus... Asyik2 muka aku je yang pergi.... Anak aku lah yg paling kesian nanti....


Ok, 27 - 29 April, Kementerian Kewangan menganjurkan Kursus Kemahiran Komunikasi di Tiara Beach Resort Port Dickson... Kursus ni khusus kepada staf-staf yang ingin memperbaiki skill komunikasi.... Banyak ilmu yang aku pelajari sepanjang berada di sana... Fasilitator pun best.... Ice breaking kami pun atas bas....


Ni officemate aku, Kak Ana. Share bilik sama dgn dia.




Gambar bilik aku... Kira ok gak la... asalkan free.



Ina dan Ain yang happy selalu.





Aktiviti berkomunikasi sesama kawan-kawan yang lain.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...