01 June 2011

Oh Jualan Puspanita di Putrajaya....

Assalamualaikum

Kalau kaki shopping pergi jualan di sini, mesti banyak fulus yang terbang.... Minggu lepas pegi jualan Puspanita di Kementerian Pertanian nak cari Nasi Tomato utk lunch.... Hebat sungguh suasana di sana... Banyak barang2 yang dijual terutama barangan perempuan seperti tudung, baju kurung, blouse, makanan dan pakaian kanak2 pun ado.... Memang best la jualan kat sini... harga pun banyak yang berpatutan. Kena pandai pilih la.... Cuma ramai sangat umat manusia yang datang.... Itu je aku tak tahan... Beli nasi tomato pun rebut2.













2 comments:

  1. wah ramai gila org eh...dah mcm musim nak raya kat jln masjid india jer...

    ReplyDelete
  2. hahaha.... sama ada sanggup turun ke tidak je. Kalo aku, ikut mood le... Kalo ada tujuan baru aku dtg.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...