28 July 2011

Potluck 2011

Assalamualaikum.....

Semalam aku n the gang buat potluck memandangkan tak lama lagi kita akan berpuasa.... Alhamdulillah segala berjalan dengan lancar meskipun boss aku semalam lambat balik dari meeting. Nasib baik aku n the gang dah melantak Spaghetti di pagi hari.... Kalo tak, perut aku mesti menyanyi minta baby makanan.... hehehe.... Kalo tunggu boss aku, alamatnya makan petang le jawabnya... Sibuk bukan main lagi bos aku....


Walaubagaimanapun, boss kami balik juga sebelum pkl 2... Kalo tak, kesian kami menahan nafsu nak merasa makanan yang sedia ada.


Enjoy sangat semalam....


Sumber gambar dari kak sue... Thanks kak sue.






















5 comments:

  1. Gambar lain ada lagi tau. Gi copy dkt tempat Kak Ana tu....

    ReplyDelete
  2. pandai masing2 posing ambik gmbr yer...hehe

    ReplyDelete
  3. Kak sue: Dah amik dah. Cuma malas nak upload je ;p
    Papa Mifz: Opis kami opis agensi modeling wakakaka....

    ReplyDelete
  4. ini rupanya kerja bini aku kat opis. patut la memanjang je penat bila balik umah.

    ReplyDelete
  5. Achoi: Bini kamu mmg suka buat macam2 kerja.... Pasal tu penat selalu.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...