29 September 2011

Fenomena Angry Birds



Assalamualaikum & Salam Sejahtera.....

Sekarang musim Angry birds di mana-mana. Bukan setakat game je di mana-mana. Sekarang kat shopping kompleks pon banyak patung Angry birds. Rasa nak tapau je bawa balik. Comel kan tp musuh dia yg kaler hijau tu aku benci sangat sebab dia seekor b***. T-shirt dan button Angry birds pon dah banyak sekarang. Nampak gayanya akan terbeli juga la Angry birds ni buat koleksi. Bukan tu saje, beg dan kasut pun ado.... Ishhh comelnya.

Minggu lepas gi open house ada plak apam Angrybird, kek Angry birds. Cupcakes Angry birds usah cakaplah kan, mesti banyak punye. Mr. Hubby pon dah tegur den asyik main Angry birds je.... tak layan dio ngan anak. Kesian dia, rasa terabai lak.

Nampaknya satu fenomena telah melanda dunia tentang Angry birds. kat bawah ni aku dah google beberapa gambar Angry birds dalam beberapa bentuk. Layan jo lah....








Sekian, terima kasih kerana sudi layan aku nye citer.....

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...