27 October 2011

Cosy Place Restaurant, Wangsa Maju


Assalamualaikum & Salam Sejahtera.....


Lama aku tak update blog kan.... Kemalasan melanda, ketandusan idea, itu adalah punca blog ini sunyi tanpa berita dari tuan punya tanah blog ini.


Semalam aku dan officemate dipelawa oleh abg long untuk mengisi perut kosong di sebuah restoran yang diberi nama Cosy Place yg terletak di Wangsa Maju. Riang ria aku anak beranak bertandang ke sana. Maklumlah abg besar yg nak belanja... Tunggu apa lagi, jom kita layan gambar....


Senang-senang korang boleh gi sana pulak. Makanan pun sedap-sedap, harganya pun berpatutan.




Cosy Place Restaurant
No.27-29, Jalan Wangsa Delima 2A,
KL. Suburban Centre III,
Section 5, Wangsa Maju,
53300 KL


 Senyuman ikhlas dari tuan punya blog ini.... Tengah sabar menanti pesanan.

Aku, Fatih dan Hubby




Ayu n family pandang ke belakang... huhu

Fid's family

Semua yang hadir

Kak Ana dan hubby dia hehe...

  Fatih yang seronok sebab Aunty Ayu bagi dia topi Thomas. Thanks to Aunty Ayu...

Mam Connie dgn Aboy....

Kak Farah dengan anak-anak.

Abg Ngah dengan isteri dan anak bongsunya...

Suasana restoran


Antara menu yang menjadi pilihan:

Sotong Goreng Tepung

Butter Prawn

Nasi Goreng Yang Chow (rasanya macam nilah ejaannya)

Nasi Goreng Belacan

Nasi Putih Sambal Sotong (sedap tapi pedas)

Nasi putih & fish sweet sour

Rib Eye Steak

Ikan Salmon masak ape ntah... Lupa plak

Beef Burger Homemade Cosy



4 comments:

  1. wah mcm menarik jer restoran nih...sure mahal kan...ayu pun ado..kim salam kat dio k..;)

    ReplyDelete
  2. mestila den ado skali, satu opis la katakan heheheh,

    ReplyDelete
  3. Tgh2 tgh cosy place ni, terkejut tgk ada gambar kak Farah and her kids ? :) My cousin tu . Saya panggil dia Kak Jane . Hehe .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi, farah.razali: K. Farah tu officemate saya :)

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...