21 November 2011

Lagi-lagi pasal Handphone Sonim

Assalamualaikum & Salam Sejahtera.....

Kelmarin aku dah share tentang kelebihan handphone Sonim ni.... Actually hubby aku pakai handphone ni. Memang puas hati beb sbb handphone Sonim ni dilenyek oleh lori pun still ok.... Rendam dalam air pun ok.... Dipanggang pun masih boleh guna..... Hempas ke lantai, lantai yg retak, handphone takde apa-apa. Ketuk ngan hammer pun, skrinnya tahan bang.... Tak calar.

Bateri pun tahan berhari-hari... Kalau dalam tak guna sgt, boleh tahan 2 bulan. Nak tengok hubby charge handphone amatlah jarang sekali. Berbeza dengan handphone aku, sehari kadang 2 kali kena charge. GPS dia pun best.. Kalo tenggelam kat laut, pasti boleh jumpa bang....

Handphone ni ada 3 tahun warranty kalo ia rosak...



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...