09 December 2011

Makan -Makan di Noodle Station Alamanda

Assalamualaikum & Salam Sejahtera....

Hi semua.... Korang dah makan ke? Kalo sesapa pergi ke Alamanda untuk makan-makan, cubalah makan di Noodle Station. Emmm... menyelerakan. Tengahari tadi penuh orang makan di sana sampai aku dgn Fid kena tunggu orang clear...


Restoran ni bukan saja menyediakan noodles, nasi pun ado... western pon ado.. kira korang boleh pilih lah. Makanan dimasak ala-ala chinese memang banyak. Senang citer memang banyak pilihan dgn harga yang berpatutan.

Ice Cream Cuppucino yg superb.... Memang aku rekemen kat korang try minum ni... cool!

Nasi Goreng Tom Yam yg sedap sangat.... RM 8.90

Aku yg sentiasa bersemangat untuk makan

Fid makan apa ek? Lupa lah... tapi dia punya pun sedap... Nyummiee....
Ice Blended Cokelat
Dumpling ni pun memang sodap...


Kami makan betul-betul tepi patung ni... kira boleh cuci mata lah kan...

Apakah perlu tayangkan gambar seperti ini untuk menjual barangan dalaman?


Sekian.

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...