06 December 2011

Makan-Makan di TGI Friday....

Assalamualaikum....

Ni tak abis lagi nak story pasal 1 Dis. maklumlah, special day buat insan yg bernama Yusrina binti Bakar. Takde perkara yg paling menggembirakan hati bila orang ingat kat kita bila tiba masa hari lahir kan...


Actually, tengahari tu aku dgn officemate aku, Ayu and Fid jalan-jalan cari pasal di Alamanda. Bukan sebab nak celebrate pon tp just nak isi perut... Plan nak makan di Old Town White Coffee, nak makan mee kari kegemaran aku tu... Mmg takde nak minta orang belanja ye... Sbb harus jaga air muka ni...


Tapi dah memang rezeki, tetiba ada orang nak belanja makan pulak tengahari tersebut... Sebenarnya Fid nye birthday, 25 Nov. Seminggu awal dr tarikh lahir aku.... Takkan kita nya birthday, kita yg nak belanja kan... Malulah kalau gitu.... memandangkan birthday kami berdua berdekatan, maka ada juga insan yang bermurah hati nak belanja makan di situ.... Jom layan gambar....


Aku si baju merah dan Ayu si tudung biru

Fid, paling depan sekali, yg lelaki tu Shah dan tgh2 tu kenalan Shah (namanya aku dah terlupa)...

Ni aku nye makanan... confirm sedap

Sundae yang superb!

Brownies yg menjadi rebutan semua!
Ayu dan burger tak dapat dipisahkan....

Tu burger kepunyaan Ayu... Lihat betapa dia tak sabar nak letak sos....


Sekian....

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...