06 December 2011

Terima kasih Hubby

Asaalamualaikum....

Dah 5 hari tak online.... Rindu nak sembang dlm blog ni.... Malam 1hb. Dis tu (masa besday) hubby balik malam. Memang dia selalu balik lambat.... Sejak akhir-akhir ni dia busy sikit sebab nak outstation ke Kuala Terengganu.... Tak sangka dia beli kek besday aku.... Apapun, terima kasih buat Hubby... Terima kasih juga kerana sudi sponsor shopping di Pantai Timur (ini mmg rela dalam paksa).... Nasib baik tak banjir ye.... aku memang nekad nak ikut. Walaupun Hubby dah warning banjir tapi nak pergi jugak. Tak kira... Nanti aku upload gambar masa di sana ye....

Kena pegang tangan Fatih.... Tengoklah muka dia. Geram nk potong kek. Kononnya dia punya kek. Perasaan betul lah...

Cucumbam means cute and gorgeous but sikit tembam, ok....


Hepi besday ibu.... Muahhhh!!!! I luv u...
Sorrylah gambar orang yg sponsor kek terlampau seksi untuk dipublish.... So, untuk mengelakkan kontroversi, hanya gambar kami berdua sahaja yg boleh ditatap... hehe...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...