14 December 2011

Tolonglah jadi pengasuh yg bertanggungjawab

Assalamualaikum & Salam Sejahtera......


Apa perasaan korang kalo korang dapat tahu pengasuh korang abaikan anak-anak korang? Mesti rasa geram dan marah sangat bila orang yang kita percaya untuk jaga permata hati kita buat macam ni..... Susah hati betul kan... Kalo ada keluarga terdekat yang sanggup jaga lagi baik kan dari hantar kpd org lain....

Gambar-gambar ni bukan dari rumah pengasuh aku tapi  aku ambil dari blog ini untuk penilaian kita semua.... Sedih kan tengok diorang ni.




Kenapa baby ni kena tutup muka juga?

Teringat kat anak aku... Walaupun dia dah 3tahun setengah tapi aku semakin risau sebab pengasuhnya dah ambil budak lebih 10 orang walaupun dia ada assistant. Harap-harap takde benda yang tak elok berlaku...


Kepada pengasuh-pengasuh di luar sana, tolonglah jaga amanah dan tanggungjawab ini kerana kami tiada pilihan lain selain memberi kepercayaan kpd pengasuh dalam membantu menjaga anak-anakku semasa kami keluar mencari rezeki....


Sekian.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...