05 January 2012

The best "minum petang" I've ever had

Assalamualaikum....

2 minggu lepas aku berada di Kuantan, Pahang. Yang paling aku teringat-ingat sampai sekarang adalah hidangan waktu minum petang di Warung Mok Naa di Tanjung Lumpur. Memang marbelles.... Tapi servis dia lembab sikit, mungkin sebab ramai orang kot. Tapi memang ramai pun orang. Aku dengan Kak Sue berebut-rebut ambil keropok lekor. Hahaha.....


Rupa kedai memang buruk tapi keropok lekornya memang the best in the world....

Ikan celup tepung dicicah dengan pencicah yg tak dijual di mana-mana pun....

Satar yang sangat sedap... Kat sini susah nak jumpa.

Mesti tapau bawa balik

Daddy dan Ibu Fatih yg supermakan.....

Kak Ana n Kak Sue yg the bomb....


4 comments:

  1. sata dia sedap.... rase ikan dia....

    ReplyDelete
  2. fid: mmg best... nanti boleh ke sana lg

    ReplyDelete
  3. k. ning, ni bkn follow bos. masa ni ada gathering with officemate kat kuantan hihi...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...