09 January 2012

Jalan-Jalan Cari "Massage"

Assalamualaikum & Salam Sejahtera


Hai geng... Rasa lenguh kaki makin serius bila kaki dah kebas. Tak tau kenapa? Mungkin jalan jauh kot atau mungkin berat badan tak tertampung oleh kaki aku yg selim ni...

Penyelesaiannya:

Aku telah menghasut 2 manusia sekepala bagi menemani aku ke Zouk Spa di BB Bangi pada Jumaat lepas. Ahaks... Berjaya juga mengheret mereka ini untuk teman aku urut kaki. Akhirnya aku n Ayu buat foot massage manakala si Fid buat body massage..

Muka control ayu

Rendam kaki herbal bubble... 

Muka masing2 happy sebab syok sgt kena massage. Lain kali boleh pergi lagi ye....

Ini adalah harga yang ditetapkan. 
Sekian.

1 comment:

  1. hebatt...
    nape tak ngajak..
    asal akk ajak kuar ada je hal..ermm spe la kite

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...