03 January 2012

Jalan-Jalan Cherating

Assalamualaikum & Salam Sejahtera.......

Sebenarnya ni sambungan Jalan-Jalan Terengganu tempoh hari. Hari tu tak berkesempatan nak upload gambar. Di bawah adalah gambar-gambar sempat aku snap untuk tatapan korang. Aku pegi sana cuma 1 malam je, memang enjoy abis... lain kali boleh la pergi lagi. 


Main pasir dengan kakak-kakak cantik. Seronoknya anak ibu....

Fatih main pasir sampai meraung sbb mata masuk pasir

Kami tinggal di chalet tepi pantai, so kami boleh lari ke pantai dari chalet. Tak payah naik kereta.

Memang chalet kami dekat sangat dari pantai... Wahhh teringin nak pergi lagi.

3 Jejaka Malaya tengah cari pasal.....

Fatih memang happy giler dengan kengkawan terutama dengan kakak baby dan abang .

Seronok tengok bunga seri pagi ni, banyak sangat melingkar di tepian pantai. 

Pendek kata, memang seronok sangat pergi sana. Kalo nak ke sana, better sewa chalet la sebab dapat rasa hembusan angin pantai sambil tidur ditemani desiran ombak yang memanggil2 aku untuk ke sana lagi :)


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...