26 January 2012

Softfea Diet Drinks - Jom kurus seperti aku ahaksss!!!!

Assalamualaikum & Salam Sejahtera.....



Mau kurus tapi malas bersenam atau tiada masa untuk bersenam? Kawal selera makan tapi tak berjaya jugak untuk kurus dan akhirnya makan banyak lebih dari biasa?


Haaa... ni aku telah mencuba sejenis minuman berperisa oren yang membantu aku untuk kuruskan badan. Jangan risau sebab minuman yang dinamakan Softfea Drink ni kaya dengan Vitamin C, Vitamin E dan ekstrak teh hijau yang baik untuk kesihatan.... Rasanya pun sedap macam minum air oren. Kalau ambil berterusan pun ok, kalau nak berhenti minum lepas kurus pun ok jugak sebab tiada kenaikan berat yang mendadak sebab produk ni drpd unsur semulajadi & tiada efek pada hormon kita melainkan  kita sendiri yg tidak mengamalkan pemakanan yg sihat....


Softfea Orange Fiber Drink adalah produk diet yang dihasilkan dari gabungan formulasi terkini dengan menggunakan teknologi nano yang terbukti efektif bagi mengatasi masalah kegemukan, sembelit dan masalah usus yang lain. Ia juga bertindak dengan mengawal selera makan, menghalang pembentukan lemak, meningkatkan kadar metabolisma dan menukarkan karbohidrat kepada tenaga yang merupakan elemen penting dalam pengurusan berat badan.


Minum Softfea ni memang senang membuang dan bagi yang selalu sembelit tu memang bagus la mencuba... Memang clean and clear. Nafsu terhadap makanan pun sudah kurang.... Cuma kena rajin minum air kosong untuk kesan yang cepat. Macam aku minum sekotak boleh kurangkan berat badan sebanyak 1 kg. Kotak yg kedua pula aku berjaya kurangkan 2 kg. Sekotak ada 10 sachet untuk 10 hari.... tunggu apa lagi, bertindak lah sebelum terlambat. Jangan tunggu lama-lama tau.....


Sesiapa yang berminat, bolehlah hubungi aku di talian 016-2781090 untuk area Putrajaya dan Kajang untuk COD.

8 comments:

  1. berkesan tak nih hihihi...nor pun tgh nk menguruskan bdn nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. noor : confirm berkesan asalkan jaga pemakanan :)

      Delete
  2. Den pun dalam proses diet nih,kalo x jln nk try la oren nih ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti bilo ko nak, ko order kat den yo... :)

      Delete
  3. salam singgah dan follow..berkesan ke..kak ita ne ..hangat2 tahi ayam aje..baju semua tak muat dah..he..he

    ReplyDelete
    Replies
    1. anitadiana : trm ksh follow sy. softfea ni mmg berkesan tapi lambat sikit la turunnya. Sy dah turun 3 kg dgn pengambilan 2 kotak :)

      Delete
  4. berapa RM yus? nak beli utk cik abe

    ReplyDelete
    Replies
    1. RM 49 sekotak utk 10 hari. Kalo sebulan 3 kotak = RM 144.

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...