17 April 2012

Samsung Galaxy Note

Assalamualaikum.....


Sapa pakai henpon di atas. Best tak? Aku peminat henpon ni tapi tak pakai lagi. Minat sangat.... Warna putih lagi cun kan...

8 comments:

  1. Abg akk pakai Samsung Galaxy S II..sangat besh..Xpun klu kamu nk bli IPhone 4s siap dah seme jailbreak n full gibs pun beso..kwn akk ada juai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. SII pon best gak tp berkenan sgt kat Galaxy Note ni. Dia mcm tab yang senang nak bawa. pastu blh guna sbg hp juga :)

      Delete
  2. Kak, skrg dah nak kuar colour pink..klu tak silap limited edition...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke... x sabar nak tgk ni. nanti nak cekau 1 tp tgk rege la ye hehe...

      Delete
  3. jeng3 jumpe dah blog ko. hahahhh..
    adik aku pakai gadjet ni.
    memula aku yg berkenan.. tapi die yg sambar dulu.
    sangat best gadjet ni.. all in one..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha... ko pun ada blog ye. nanti aku follow ye. best kan galaxy note... kena kumpul duit dlm tabung ayam ni hehe...

      Delete
  4. best2.. mmg best.. beli jgn x beli..beat sgt.. xnk beli yg lain dah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal. setiap kali tgk org pakai. rasa tak sabar je nak memilkinya :)

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...