11 May 2012

Koleksi terbaru di Hijab LoVa

Assalamualaikum....

Kalo mengikut minat aku yg suka berniaga ni, dah lama aku kaya kot hahaha.... Tapi setakat ni, alhamdulillah, mungkin rezeki aku bekerja sbg staff kerajaan lebih sesuai agaknya. Sambil tu, boleh juga buat jualan. Kat rumah aku, sempat lagi promote tudung. 

Pagi tadi, sempat juga aku upload tudung bawal dan tudung Annisa & Annur Collection.... Ye lahh, bos aku tak masuk hari. Buat pengetahuan semua, tudung Annisa ni kualitinya sebijik sejibun dengan ARIA**, begitu juga Annur Collection. Tudung Annisa dan Annur sama je kualiti dan potongannya, satu kilang, satu kedai cuma brand je lain. Kononnya Annisa lebih best pakai tapi sebenarnya dari kilang dan kedai yg sama. 

Kepada kengkawan yg kerja di MOF, Bahagian Pinjaman Perumahan dan juga kastam meh le hallo aku kalo nak tengok stok tudung yang ada. Tak pun klik sini untuk tengok lebih banyak koleksi :)



4 comments:

  1. pandai ko cari duit lebih yer...bagus2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe... nak hidup. yg penting halal :)

      Delete
  2. takda blog?FB faham2 ler wak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy keja wak. jual tudung part time je. x dpt nak create blog baru. nanti akan sy cuba usahakan :)

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...