20 June 2012

Sepetang di Putrajaya

Assalamualaikum.....

Aku rasa aku jarang post gambar kami di Putrajaya... Ini antara yang ada koleksi henpon kesayanganku...

Kadang2 kalo aku rajin, akan bawa Fatih gi playground tepi tasik  

Bangunan terbaru di Putrajaya. Konsep moden kali ni...

See-saw yang selalu ibu dan fatih naik. Mengalahkan budak-budak....

Pullman 

Masa ni sesi nak kuruskan badan yang makin kembang.
Lokasi: Depan Masjid Sultan Mizan (org Putrajaya panggil Masjid Besi)

Sunset di tasik Putrajaya....
Ada banyak lagi gambar tapi tunggu la di lain masa ye.... Korang kalo datang sini, mana tempat yang korang suka?

2 comments:

  1. aku dgn fiza plan nak turun putrajaya nak g kayuh basikal kat ado satu taman tuh...lupo lak namo eh...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat taman botani kot hehe... best kayuh basikal kat situ

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...