20 June 2012

Teringin nak ke GIANT Shah Alam

Assalamualaikum....

Sabtu lepas adik ipar aku dtg ke rumah aku dan bawa kami sekeluarga gi makan-makan di food court Giant Shah Alam. Nak ke sana semata-mata nak makan hotplate blackpepper kuey tiaw. Memang terangkat beb. Kami sememangnya nak lepak kat rumah sebab dah lama tak duduk rumah di hujung minggu. Sesungguhnya memang kami tak boleh duduk diam di hujung minggu. Mesti ada agenda....

Disebabkan makan ni lah, aku mengidam nak makan lagi.... Sedapnya....
Kalo lah dekat sini kan bagus, lunch boleh makan. Ini kena tunggu driver la jawabnya.... Memang berbaloi lah makan kat situ. Memang sedap.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...