24 September 2012

My Medela Swing dah sampai.....

Assalamualaikum & Salam Sejahtera......

Jumaat lepas akhirnya barang yang kutunggu-tunggu akhirnya muncul. Alhamdulillah, sampai juga electric breastpump yang ku idam-idamkan. Semoga impian aku nak breastfeed baby yg bakal lahir nanti akan tercapai hendaknya. Yang paling penting, biarlah sampai usianya 2 tahun.

My Medela Swing dah sampai

Breastpump ni aku beli dari website  http://www.littlewhiz.com/  sebab aku rasa ni pakej yg paling berpatutan. Kalau beli breastpump ni saje kat kedai diluar harga sebenarnya RM 799.00. Tapi dalam pakej ni yang aku beli ni, aku boleh dapat Medela Swing Breast pump With Calma Teat + Autumnz Cooler Bag + Autumnz Reusable Ice Pack (3pcs) + Autumnz 8pcs Breast milk Storage Bottles Package dengan harga RM 759.00. 


So, aku rasa sangat happy dan tak sabar menanti kehadiran cahayamataku yang kedua..... Doakan aku dan baby dapat merasai keindahan alam penyusuan yang sangat dinantikan oleh semua ibu-ibu dan bakal ibu....

2 comments:

  1. bestnyee.... aku tringin nak ade bby lagi la pulakk huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku doakan satu hari nanti hajat ko dimakbulkan. Amin.

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...