08 October 2012

Jalan-Jalan di Grand Lexis, Port Dickson

Assalamualaikum & Salam Sejahtera.....

Percutian kali ni dekat je memandangkan aku malas nak melalui 
perjalanan yang jauh, maka PD adalah jawapannya.

Walaupun ke PD, banyak masa dihabiskan di bilik saja sebab
aku malas nak berjalan jauh dan Fatih sendiri pun tak nak keluar dari bilik 
sebab ada swimming pool dalam bilik. 

Sebenarnya aku memang dah lama teringin nak gi sana....
Dulu Grand Lexis ni dikenali sebagai "Legend International Water Homes". 

Kami cuma menginap 2 hari 1 malam sahaja. Memang best sebab ada private pool hehehe....

Bilik yang kami book adalah jenis Executive Pool Villa...

Jom layan antara gambar yang sempat di ambil....















\





Kali ni aku pergi bersama klik opismate aku iaitu Kak Connie dan Ayu.

Masa ni dinner di DTerapung.

1 comment:

  1. wow wee...best nyer...teringin jugak, tapi mesti mahal kan...huhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...