03 October 2012

Kenangan 4 tahun lalu....

Assalamualaikum & Salam Sejahtera.....

Tetiba teringat pulak nak masa Fatih baru lahir dulu. Masa tu takde gambar kat hospital. Kelam kabut ketika mula-mula ada anak. Nak pegang pun tak reti. Nak bagi susu pun rasa geli. Nak basuh poo-poo dia pun takut.

Fatih lahir disambut dengan suasana yang sangat happy dan membahagiakan. Dengan berat 3.65kg, dia antara yang paling agak besar jika dibandingkan baby-baby yg sebaya dengannya. Kalau tengok dia dalam nursery, boleh agak itulah dia....

Rasa tak sabar nak ada baby lagi sebab masa yg pertama kali dulu, aku betul-betul tak berapa bersedia nak pikul tanggungjawab sebagai seorang ibu sebab aku memang takde pengalaman dalam penjagaan baby ni :)


Usia 3 hari


Bagi puting kosong.... asyik nak susu je kerjanya hehe....

6 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...