23 November 2012

Keperluan untuk baby

Assalamualaikum....

Sekarang dunia aku sibuk untuk mempersiapkan diri dengan kehadiran orang baru. Excited sangat tambahan pula bila dah punggah kotak simpanan barangan Fatih dulu. Setakat ni belum beli lagi pakaian baru... masih lagi bersabar sebab kena tengok pakaian yang ada dulu. Nanti membazir pula....

Rasanya kena beli dalam beberapa helai baju tambahan saja sebab baju-baju yang ada masih lagi dalam keadaan elok. Minggu depan kandungan dah menjangkau 29 minggu, memang dah kena standby keperluan baby dalam kereta. Tapi aku tak basuh lagi baju-baju yang ada dan tak pegi shopping lagi huhuhu~~

Sarung tangan dan sarung kaki

Segala pakaian, mainan dan juga buaian tersimpan dalam satu bekas toyogo. 

Dalam kotak lain, ada breastpump, wet tissues, toiletteries dan macam2 lagi.

2 comments:

  1. Pasti tak sabar nak ketemu ahli baru kan beb ;-)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah...
    besh kan bile nk mengadap oghang baghu..
    huhuu..semoga selamat dek...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...