28 June 2012

Aku Mengandung... Alhamdulillah....

Assalamualaikum.....

Aku nak share berita baik kat semua... Akhirnya aku mengandung lagi. Seronok hati bukan main lagi. Patut la aku asyik malas je.... Pastu pening. Selalu suka makan ayam penyet tapi kali ni tak suka kat ayam penyet.

Tak kisah la... Janji kami sihat kan... Pagi tadi dah start morning sickness. Harapan kali ni dapat baby girl la kan. Kalo dpt baby boy pun tak kisah juga... Hehehe... Asalkan sihat dan cukup sifat. Doakan aku ye kengkawan semua :)

Guna pregnancy test yang ni sebab lupa tarikh last period

Pregnant 3 week. Mengikut ukuran, kena tambah 2 minggu. Maknanya dah 5 minggu ++


25 June 2012

Fatih keseorangan

Assalamualaikum.....

Masa ni balik di rumah atuk di Seremban. Tengah boring sebab sepupu-sepupunya dah balik.... kesian sebab takde kawan. Jadi main je lah sorang-sorang macam selalu.... Kesian anak ibu.




21 June 2012

Baju-baju banyak tak muat....

Assalamualaikum....

Aku memang dah berubah saiz.... Baju-baju banyak tak muat. Adakah aku masih ada harapan untuk kurus? Lagipun aku dah bertukar imej untuk tampil dengan imej yang lebih sopan gitewww.... Dah tak mau pakai baju ketat-ketat, singkat-singkat dan padat-padat.... Selama ni aku tak kisah sangat pasal aurat tapi itu dulu.... Dulu lain, sekarang lain. Dulu tak kawin, sekarang dah kawin.....


Oleh itu, aku perlu bertukar fesyen. Dari anak orang ke isteri orang. Dari isteri orang ke mak orang kui3x.... Aku perlu berubah ke arah muslimah sejati hehehe.... Sekarang nak wat clearance wardrobe. Ada sesiapa yang berminat tak? Kalau berminat, sila sms aku di 016-2781090 ye....









Seluar ni aku baru beli kat Cherating tapi tak muat juga.....

20 June 2012

Sepetang di Putrajaya

Assalamualaikum.....

Aku rasa aku jarang post gambar kami di Putrajaya... Ini antara yang ada koleksi henpon kesayanganku...

Kadang2 kalo aku rajin, akan bawa Fatih gi playground tepi tasik  

Bangunan terbaru di Putrajaya. Konsep moden kali ni...

See-saw yang selalu ibu dan fatih naik. Mengalahkan budak-budak....

Pullman 

Masa ni sesi nak kuruskan badan yang makin kembang.
Lokasi: Depan Masjid Sultan Mizan (org Putrajaya panggil Masjid Besi)

Sunset di tasik Putrajaya....
Ada banyak lagi gambar tapi tunggu la di lain masa ye.... Korang kalo datang sini, mana tempat yang korang suka?

Teringin nak ke GIANT Shah Alam

Assalamualaikum....

Sabtu lepas adik ipar aku dtg ke rumah aku dan bawa kami sekeluarga gi makan-makan di food court Giant Shah Alam. Nak ke sana semata-mata nak makan hotplate blackpepper kuey tiaw. Memang terangkat beb. Kami sememangnya nak lepak kat rumah sebab dah lama tak duduk rumah di hujung minggu. Sesungguhnya memang kami tak boleh duduk diam di hujung minggu. Mesti ada agenda....

Disebabkan makan ni lah, aku mengidam nak makan lagi.... Sedapnya....
Kalo lah dekat sini kan bagus, lunch boleh makan. Ini kena tunggu driver la jawabnya.... Memang berbaloi lah makan kat situ. Memang sedap.

:::Wordless Wednesday::: My Handsome Boy

Buah hatiku...


15 June 2012

Tudung Annur Collection (Platinum Edition)

Assalamualaikum....

Aku masih lagi tak sempat buat blog baru untuk tudung-tudung ni. Awning tudung brand ni jenis Thai Silk tapi ada 2 jenis ye. Sila perhatikan betul-betul. Body tudung ni, kain lycra korea yang memang terbaik kualitinya, sejuk dan amat sedap dipakai. Pakai pun terletak je ikut bahu...

Harga: RM 35 sehelai
Awning: Thai Silk (tapi ada 2 jenis, cuba perhatikan betul2)
Body: Lycra  Korea

 Jika berkenan, sila emel : hijablova@gmail.com / SMS: 016-2781090 (yus)

Kod:  L 142
Saiz: L (SOLD OUT)
Kod:  L 141
Saiz: L (SOLD OUT)

Kod:  L 143
Saiz: L (SOLD OUT)

Kod:  L 144
Saiz: L (SOLD OUT)

Kod:  L 145
Saiz: L (SOLD OUT)

Kod:  L 146
Saiz: L (SOLD OUT)

Kod:  L 147
Saiz: L (SOLD OUT)

Kod:  L 148
Saiz: L (SOLD OUT)

Kod:  L 149
Saiz: L (SOLD OUT)

Kod:  L 150
Saiz: L (SOLD OUT)

Kod:  L 151
Saiz: L

Kod:  L 152
Saiz: L (SOLD OUT)

Kod: M 161
Saiz: M (SOLD OUT)

Kod: M 162
Saiz: M (SOLD OUT)

Kod: M 163
Saiz: M (SOLD OUT)

Kod: M 164
Saiz: M (SOLD OUT)

Kod: M 165
Saiz: M (SOLD OUT)

Kod: M 166
Saiz: M (SOLD OUT)

Kod: M 167
Saiz: M (SOLD OUT)

Kod: M 168
Saiz: M (SOLD OUT)

Label Tudung.....

Kod: M 169
Saiz: M (SOLD OUT)

Kod: M 170
Saiz: M (SOLD OUT)

Kod: M 171
Saiz: M (SOLD OUT)

Kod: M 172
Saiz: M (SOLD OUT)

Kod: M 173
Saiz: M (SOLD OUT)

Kod: M 174
Saiz: M (SOLD OUT)

Kod: M 175
Saiz: M (SOLD OUT)

Kod: M 176
Saiz: M (SOLD OUT)

Kod: M 177
Saiz: M (SOLD OUT)

Kod: M 178
Saiz: M (SOLD OUT)

Kod: M 179
Saiz: M (SOLD OUT)

Kod: M 180
Saiz: M (SOLD OUT)

Kod: S 103
Saiz: S 
(SOLD OUT)


Kod: S 104 
Saiz: S (SOLD OUT)

Kod: S 106 
Saiz: S (SOLD OUT)

Kod: S 107 
Saiz: S (SOLD OUT)

Kod: S 108 
Saiz: S (SOLD OUT)
Kod: S 109 
Saiz: S (SOLD OUT)


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...