24 June 2013

Medela Harmony Breast Pump Second Hand

Assalamualaikum

Hai semua
Nak let go barang seperti di bawah
Sebab dah upgrade ke Medela Swing
Guna x sampai 5 bulan pun
Masih dalam keadaan baik seperti gambar di bawah
Harga : RM 70 (botol tak termasuk ye)
Berminat, sila hubungi saya (0162781090-yus)

~ SOLD OUT ~





13 June 2013

Check Up Anas 4 bulan


Assalamualaikum

Pagi tadi gi check up Anas... 
Emmm dah 6.73kg. 
Patut la lenguh tangan mak ko ni Anas oiii... 
Dah tu suka sangat main air liur. 
Misi kata nak tumbuh gigi tu.
 Dalam hati aku cakap "Alamak, nak tumbuh gigi. 
Abis la aku kena geget hehehe. Takde gigi ni pun, aku dah terjerit sakit. 
Kalo dah ada gigi, lagi lah hehehe"

11 June 2013

Bawa bekal ke ofis

Assalamualaikum

Alhamdulillah 
Setakat ni susu masih mencukupi buat Anas
Semoga Anas membesar dengan sihat ye hehehe...
Selalunya aku lunch time aku lari jap susukan dia

Ini tandanya Anas kenyang lepas minum susu

Inilah bekal yg aku bawa setiap hari ke ofis untuk Anas

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...