27 November 2014

Susu Kambing Bee Pollen

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Lama nak tulis entry ni tapi tiada kelapangan waktu. Semoga kalian sudi baca blog aku yg usang tak terkemas lagi huhu...
RM 50 / 20 sachet

Kali ni nak cerita pasal Susu Kambing Bee Pollen, dulu pun pernah cerita kebaikan susu kambing juga kan. Rasanya semua tahu tentang kebaikan susu kambing cuma yg ni tambah ramuan asli Bee Pollen iaitu serbuk dari sari bunga yang dikumpulkan oleh lebah pekerja dari berbagai jenis bunga.
Ia sedap (tiada rasa pelik) dan tiada bau hamis ye. Yang pasti dijamin HALAL dan produk Bumiputera.

Bagi para suami dan isteri yang menghadapi masalah kesuburan, amalkan minum susu kambing, kurma, madu, biji apprikot/badam.  Amalan minum susu kambing campuran begini dipercayai dapat membantu meningkatkan kesuburan. Bacakan doa pada bahan dan niatkan hajat kita sebelum diminum.

Susu kambing dipercayai boleh bertindak sebagai PELAWAS bagi perut kita yang sedang menghadapi masalah. Amalkan minum segelas susu kambing pada waktu pagi ketika perut kosong atau pada waktu malam sebelum tidur bagi memelihara kesihatan perut kita. Bacakan doa pada susu dan niatkan hajat kita sebelum diminum.

Siapa yang patut minum Susu Kambing Bee Pollen??
 - mereka yang ingin mengamalkan sunnah Rasulullah SAW
-Orang yang mengalami masalah usus dan ketidakhadaman.
-Ibu hamil
-Ibu menyusukan bayi
-Wanita yang telah melahirkan
-mereka yang mengalami masalah tulang reput dan sakit sendi kerana kurang kalsium
-kanak-kanak berumur setahun ke atas utk kalsium
-mereka yang mengalami masalah gusi berdarah
-sebagai sumber kalsium untuk tulang dan gigi yang kuat
-mereka yang menjaga pengambilan lemak dan kolestrol
-mereka yang menghidapi penyakit kulit (eczema)
Macam kita semua tau lah kan.. susu kambing kan berkhasiat.. madu? lagi lah berkhasiat.. so gabungan ni memang sangat baguslah.. amalkan lah minum ye.. takyah lah beli kat kedai yang fresh fresh.. belum terjamin lagi kebersihan dia.. dan takde gabungan pati lebah.. 

KEBAIKAN SUSU KAMBING BEE POLLEN

● Menghaluskan kulit
● Baik untuk kecantikan wajah dan tubuh

● Melancarkan metabolisme badan

● Menyihatkan badan serta menjauhkan penyakit

● Menstabilkan dan menguatkan jantung
● Mengatasi kolesterol jahat
● Meningkatkan kesuburan lelaki dan wanita
● Meningkatkan daya konsentrasi dan daya otak
● Mengatasi insomnia
● Meningkatkan tenaga dan stamina secara semulajadi
● Meningkatkan sel darah merah
● Mengatasi pengerasan pembuluh darah
● Mencegah peradangan otak


Cadangan pengambilan:


1. Minum semasa sarapan pagi

ATAU
2. Minum semasa makan malam atau sebelum tidur (sangat digalakkan)
(sehari 1 kali)
  
TESTIMONIAL


Mudah-mudahan kita mendapat manfaatnya bersama-sama di samping mengamalkan sunnah Rasulullah. Amin.

Siapa nak try produk ni boleh contact:
YUS 016-2781090 (Call/SMS/Whatsapp/Telegram)
FB: Hkcc Yusrina
COD: Putrajaya/Bandar Sri Sendayan

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...